Sonkás alagút recept

Sonkás alagút

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
terzsi

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
2701

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 nagy tubus majonéz
  • 3 dl tejföl
  • 1 db húsleves kocka
  • 0.5 csomag zselatin
  • 4 db főtt tojás
  • 2 db csemegeuborka
  • 1 db főtt sárgarépa
  • 10 dkg párizsi
  • 6 szelet gépsonka
  • 2 db virsli

Elkészítés

Elkészítés: A sárgarépát megfőzzük. A tejfölt majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát, és a párizsit kis kockára vágjuk. 1 dl vízben felfőzzük a húsleveskockát, feloldjuk benne a zselatint. Amikor kissé lehűlt az előbbi masszával összekeverjük.

Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, és 3 szelet sonkát beleterítünk. A tejfölös massza felét beleöntjük, majd hosszában ráfektetjük a virsliket, óvatosan ráöntjük a maradék masszát, és betakarjuk 3 szelet sonkával. Hűtőben néhány óra alatt megdermesztjük, majd felszeletelve tálaljuk.


Sonkás alagút recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés