Sült hagymás puliszka recept

Sült hagymás puliszka
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
ibi1950

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
9221

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A kukoricás ételekhez én a B.corn ev. Tengelic által gyártott kukorica lepénylisztet használom.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 0.5 l víz
  • 30 dkg kukoricaliszt
  • 1 kávéskanál só
  • 2 fej vöröshagyma

Elkészítés

½ liter sós forrásban lévő vízbe belehabarunk 30 dkg kukoricalisztet, és állandó keverés mellett 20 percig főzzük. Deszkára, vagy tálra borítjuk és elrendezzük.

2 nagy fej vöröshagymát vékony karikára vágunk, lisztben megforgatjuk, forró olajban szép pirosra sütjük. A puliszka tetejére halmozzuk.


Sült hagymás puliszka

Sült hagymás puliszka

A kukoricás ételekhez én a B.corn ev. Tengelic által gyártott kukorica lepénylisztet használom.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés