Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel recept

Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Hobbychef

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
848

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Az élvezetek halmozása.

2 személyre

  • 2 db kacsacomb
  • 2 szelet libamáj
  • 4 db krumpli
  • 1 db cékla
  • 2 szelet sütőtök
  • 1 szelet lilakáposzta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt kömény
  • fehérborecet
  • olívaolaj
  • libazsír

Elkészítés

A kacsacombokat sózom, borsozom, locsolok rá olajat, beteszem a hűtőbe egy napra.

Másnap libazsíron, serpenyőben, fedő alatt közepes hőmérsékleten elkezdem sütni.

Közben a krumplit héjában félig megfőzöm, a káposztát legyalulom, sózom, borsozom, szórok rá köménymagot, locsolok rá levés ecetet, beteszem a hűtőbe.

A sütőtököt és a céklát megpucolom, kockára vágom, s berakom egy serpenyőbe kevés olajra. Mellérakom a megpucolt krumplikat, fűszerezem, s pirulásig sütöm. Közben libazsíron megsütöm a májat is.

Amikor a hús és a zöldségek is megsültek, tálalok.

A tányérra helyezek egy combot, mellé egy szelet májat, a pirított zöldségeket, s a hűtőből kivett káposztát pakolok.


Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel recepthez kapcsolódó receptek

Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

Az élvezetek halmozása.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés