Sült kacsacomb petrezselymes krumplival recept

Sült kacsacomb petrezselymes krumplival
0.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Hobbychef

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
2020

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egy finom, ünnepi fogás.

2 személyre

  • 2 db kacsacomb
  • 4 db krumpli
  • 2 szál petrezselyem
  • 20 dkg savanyított képoszta
  • 1 dl fehérbor
  • 2 db babérlevél
  • köménymag
  • őrölt fekete bors
  • 1 evőkanál ecetes torma
  • 2 evőkanál barackbefőtt
  • olívaolaj

Elkészítés

A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, s beteszem a hűtőbe 48 órára egy serpenyőben.

Másnap mellérakom a krumplit és a a káposztát, melyre babérlevelet rakok, borsozom és locsolok rá fehérbort, beteszem egy 200 C fokra előmelegített sütőbe. A vége felé a krumplira rakok vagdalt petrezselymet.

Amikor megsült, tálalok. A tányérra rakok egy kacsacombot, 2 db krumplit, káposztát, barackot és tormát.

Fehérborral fogyasztom.


Sült kacsacomb petrezselymes krumplival recepthez kapcsolódó receptek

Sült kacsacomb petrezselymes krumplival

Sült kacsacomb petrezselymes krumplival

Egy finom, ünnepi fogás.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés