Sült kacsamell recept

Sült kacsamell
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bisztrónyúl

Nehézség:

Elkészítési idő:

150 perc

Megnézték:
2879

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Szaftos, ízes, omlós sült kacsamell.

2 személyre

  • 2 db kacsamell
  • 5 evőkanál kacsa zsír
  • 2 db rozmaringág
  • 3 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A bőrt beirdaljuk (vigyázzunk, hogy a húsba ne vágjunk bele), sózzuk.

A melleket elősütjük, először bőrével lefelé tegyük a tepsibe, mikor kapott egy kis színt a másik oldalára fordítjuk. (az egész ne tartson tovább 10-15 percnél). Ha ezzel megvagyunk, teszünk rá 5 kanál zsírt (kacsa, ha javasolhatom), dobjunk melle egy pár rozmaringágat, két-három gerezd fokhagymát, fedjük le, alacsony tűzön adjunk neki jó két órát.


Sült kacsamell recepthez kapcsolódó receptek

Sült kacsamell

Sült kacsamell

Szaftos, ízes, omlós sült kacsamell.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés