Sült négysajtos spagetti recept

Sült négysajtos spagetti

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
suram

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
642

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ajánlom.

4 személyre

  • 1 csomag spagetti
  • 2 dl tejszín
  • 5 dkg Pannónia sajt
  • 5 dkg Márvány sajt
  • 5 dkg Gouda sajt
  • 5 dkg Lajta sajt
  • 4 dkg vaj
  • őrölt bors

Elkészítés

1. A sajtokat lereszeljük, és összekeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.

2. A spagettit forró, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és forrón egy mély sütőtálba tesszük. Elkeverjük rajta a vajat, ami pillanatok alatt felolvad a forró tésztán.

3. Ráöntjük a sajtos tejszínt is, és addig keverjük, míg a sajtok kissé elolvadnak, majd berakjuk a tálat néhány percre a sütőbe, épp csak hogy a teteje egy pici színt kapjon. Forrón, petrezselyemmel, citromkarikával díszítve tálaljuk.


Sült négysajtos spagetti recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés