Sült négysajtos spagetti

Sült négysajtos spagetti

Ajánlom.

4 személyre

  • 1 csomag spagetti
  • 2 dl tejszín
  • 5 dkg Pannónia sajt
  • 5 dkg Márvány sajt
  • 5 dkg Gouda sajt
  • 5 dkg Lajta sajt
  • 4 dkg vaj
  • őrölt bors
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

1. A sajtokat lereszeljük, és összekeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.

2. A spagettit forró, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és forrón egy mély sütőtálba tesszük. Elkeverjük rajta a vajat, ami pillanatok alatt felolvad a forró tésztán.

3. Ráöntjük a sajtos tejszínt is, és addig keverjük, míg a sajtok kissé elolvadnak, majd berakjuk a tálat néhány percre a sütőbe, épp csak hogy a teteje egy pici színt kapjon. Forrón, petrezselyemmel, citromkarikával díszítve tálaljuk.