Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival - Tepsis hús recept

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival - Tepsis hús

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Hobbychef

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1620

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.

5 személyre

  • 1 db sült, pácolt pulyka (95 dkg)
  • 4 db nagyobb krumpli
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ág rozmaring
  • 5 szál kakukkfű
  • fokhagymasó
  • őrölt fekete bors
  • majoránna
  • kacsazsír

Elkészítés

A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom. Fűszerezem. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 35 percig sütöm.

A pulykacombot egy serpenyőbe helyezem, teszek bele kacsazsírt, fűszerezem, rászórom a zöldfűszereket és az aprított fokhagymát. Ez is mehet a sütőbe.

Közben a petrezselymet - nem túl apróra - felvágom.

Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet húst és sült krumplit, s szórok rá petrezselymet.


Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival - Tepsis hús recepthez kapcsolódó receptek

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival - Tepsis hús

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival - Tepsis hús

Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés