Sütőben sült fish & chips recept

Sütőben sült fish & chips
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
3568

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Minek bonyolítsuk? Egyszerűen tepsibe vele!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 40 dkg burgonya
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 4 szelet tengerihal-filé
  • 1 db citrom leve és reszelt héja
  • bors

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A meghámozott és nagyon vékony karikára vágott krumplit megforgatjuk az olajban, majd megsózzuk, és megszórjuk az összevágott petrezselyemmel. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 20 percig sütjük.

A halfiléket megszórjuk a lereszelt citromhéjjal, meglocsoljuk a citromlével, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A krumpli tetejére rendezzük, és sütőben további 10 percig sütjük.


Sütőben sült fish & chips

Sütőben sült fish & chips

Minek bonyolítsuk? Egyszerűen tepsibe vele!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Sütőben sült fish & chips recepthez

thumb
vajdamarta - 2010. augusztus 20.
Nagyon guszta, elmentem karácsonyra, pangasius filével fogom elkészíteni:)
Felhocske - 2010. július 19.
megcsináltam, és nagyon ízlett nekünk: Igaz én nem raktam petrezselymet a krumplira, illetve a halra citromhéjat