Sütőtök chipolata kolbásszal recept

Sütőtök chipolata kolbásszal
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
1731

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Átivódik a kolbász íze a sütőtökre is. 

4 személyre

  • olívaolaj
  • 1 db nagyobb sütőtök
  • 1 csomag koktélkolbász vagy chipolata
  • 10 dkg főtt gesztenye
  • 1 kis csokor zsálya

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 190°C-ra.

A meghámozott és felkockázott tököt, a kisebb darabokra vágott kolbászt, a feldarabolt gesztenyét és a zsályát megforgatjuk az olajban.

Sózzuk, borsozzuk, beletesszük egy tepsibe, és addig sütjük, míg a tök meg nem puhul, és a kolbászkák pirosra nem sülnek (kb. 40 perc).


Sütőtök chipolata kolbásszal recepthez kapcsolódó receptek

Sütőtök chipolata kolbásszal

Sütőtök chipolata kolbásszal

Átivódik a kolbász íze a sütőtökre is. 

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés