Sütőtök chipolata kolbásszal recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 50 perc
Megnézték: |
Átivódik a kolbász íze a sütőtökre is.
- olívaolaj
- 1 db nagyobb sütőtök
- 1 csomag koktélkolbász vagy chipolata
- 10 dkg főtt gesztenye
- 1 kis csokor zsálya
Elkészítés
A sütőt előmelegítjük 190°C-ra.
A meghámozott és felkockázott tököt, a kisebb darabokra vágott kolbászt, a feldarabolt gesztenyét és a zsályát megforgatjuk az olajban.
Sózzuk, borsozzuk, beletesszük egy tepsibe, és addig sütjük, míg a tök meg nem puhul, és a kolbászkák pirosra nem sülnek (kb. 40 perc).
Sütőtök chipolata kolbásszal recepthez kapcsolódó receptek
Sütőtök chipolata kolbásszal
Átivódik a kolbász íze a sütőtökre is.