Szárazborsó-főzelék recept

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

70 perc

Megnézték:
5448

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ha jól dolgoztunk, a szárazborsó-főzelékünk teljesen püré állagú lesz.

6 személyre

  • 30 dkg felesborsó
  • 2 evőkanál olaj vagy 3 dkg zsír
  • 2 dkg liszt
  • 3 fej vöröshagyma

Elkészítés

A borsót előző este beáztatjuk és másnap hideg vízbe főni tesszük. A beáztatott borsó egy óra alatt teljesen puhára fő. Addig főzzük, amíg a szemek teljesen szét nem főttek, akkor hagymás, paprikás rántást készítünk, és a főzeléket berántjuk.

Tetejére pirított hagymát hintünk.


Szárazborsó-főzelék recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Szárazborsó-főzelék

Ha jól dolgoztunk, a szárazborsó-főzelékünk teljesen püré állagú lesz.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés