Szezámmagos sertéscsíkok recept

Szezámmagos sertéscsíkok
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
2644

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Megkapatni, és megkapni - gyorsan sülő falatok!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 40 dkg sertésszűz
  • só, fehér bors
  • 2 evőkanál szezámmag
  • 1.5 evőkanál olaj
  • 10 dkg ceruzabab
  • 1 fej bok choi
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • 1 csipet cukor
  • 1 db csilipaprika
  • 1 db lime leve

Elkészítés

A húst csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd meghempergetjük a szezámmagban.

Egy wokban felforrósítjuk az olajat, a húst aranybarnára sütjük benne, majd a wokból kivéve félretesszük.

A zöldségeket a fi nomra vágott fokhagymával együtt a visszamaradt zsiradékba tesszük, hozzáadjuk a szójaszószt, a cukrot, a félbevágott csilit és a lime-lét, és folyamatos kevergetés mellett puhára pároljuk ôket. Tálaláskor a zöldségekre halmozzuk a húst.


Szezámmagos sertéscsíkok recepthez kapcsolódó receptek

Szezámmagos sertéscsíkok

Szezámmagos sertéscsíkok

Megkapatni, és megkapni - gyorsan sülő falatok!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés