Tatár Beefsteak recept

Tatár Beefsteak
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
molnarbela55

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
24194

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez a étel megosztja az embereket, ellenben nagyon finom és egészséges.

4 személyre

  • 80 dkg marha bélszín,
  • 2 fej vöröshagyma,
  • 8 gerezd foghagyma,
  • 2 ek édes őrölt színes paprika,
  • 1 ek ketchup,
  • 1 tk ecetes reszelt torma,
  • 1 tk mustár,
  • 3 ek Piros Arany
  • őrölt bors,
  • só,
  • 2 cl jó minőségű konyak,
  • 0.75 kg szeletelt kenyér,
  • 3 ek Worchestershire szósz,
  • 1 dl olíva olaj,
  • 5 dkg vaj

Elkészítés

A bélszínt lehártyázzuk, majd nagyon apróra, de nem péppé daráljuk. Jénai tálba nyomkodjuk légmentesen, a tetejét elsimítjuk ráöntjük az olíva olajat majd lefedjük és hűtő szekrényben 1 hétig pácoljuk. Ezután az olajat leöntjük róla. Megtisztítjuk a hagymákat pépesítjük. A hússal összekeverjük a maradék hozzávalókat a kenyér és vaj kivételével. Ha a keverés befejeződött 1 óra hosszáig állni hagyjuk, az ízek had érjenek össze. Ez alatt az idő alatt megpirítjuk a kenyérszeleteket. Tálaláskor a vajat és húst ízlés szerint kenik a kenyérre.

Tisztított fokhagyma gerezdeket és Piros Aranyat adunk mellé.


Tatár Beefsteak recepthez kapcsolódó receptek

Tatár Beefsteak

Tatár Beefsteak

Ez a étel megosztja az embereket, ellenben nagyon finom és egészséges.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés