Tejszínes gombaleves recept

5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
duft

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2983

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez egy könnyen, tejszínes gombaleves kétféle gombából.

4 személyre

  • 40 dkg csiperkegomba
  • 2 dkg szárított vargánya gomba
  • 2 dl tejszín
  • 5 dkg sütőmargarin
  • 8 dl húsleves
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 fej hagyma
  • bors
  • 0.5 csokor friss tárkony

Elkészítés

A szárított vargányát meleg vízbe áztatjuk. A megtisztított csiperkegombát felszeleteljük.

Megforrósított margarinon megpároljuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát. Meghintjük a liszttel, megpirítjuk és felöntjük a húslevessel.

Beletesszük a szárított gombát is az áztatóvízzel együtt.

Sóval, borssal, friss vagy szárított tárkonylevelekkel ízesítjük. Fedő alatt megfőzzük, majd belekeverjük a tejszínt és összeforraljuk.


Tejszínes gombaleves recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Tejszínes gombaleves

Ez egy könnyen, tejszínes gombaleves kétféle gombából.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés