Tejszínes gombás pulykamell recept

Tejszínes gombás pulykamell
4 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Gasztrokalauz Herr Ludwig

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
10414

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 15 dkg pulyka apróhús fejenként
  • 2 fej vöröshagyma
  • 40 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 dl tejszín
  • só, bors ízlés szerint
  • olaj

Elkészítés

Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Tedd rá a csíkokra vágott pulykahúst, a felszeletelt gombát, sózd, borsozd. Hintsd meg apróra vágott petrezselyem zölddel. Kevés vízzel párold puhára. Szórd meg a liszttel. Öntsd fel annyi húslével, amennyi ellepi. Tejszínnel sűrítsd be.

Köret: tészta, rizs, krokett.


Tejszínes gombás pulykamell recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés