Tejszínes karfiolleves recept

Tejszínes karfiolleves

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2405

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Remek kezdés - finom levessel indul az ebéd!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 fej karfiol
  • 1.5 liter zöldség- vagy csirkealaplé
  • 3 dl tejszín
  • 1 evőkanál friss koriander
  • 1 evőkanál rózsabors
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • petrezselyem

Elkészítés

A karfiolt rózsáira szedjük, és alaposan átmossuk. Az alaplében puhára főzzük, majd az edényből kivéve összeturmixoljuk. Visszaöntjük az alaplébe, felöntjük a tejszínnel, és összeforraljuk.

A koriandert apróra vágjuk, a rózsaborsot összetörjük, és külön-külön elkeverjük az olívaolajjal. Tálaláskor a leves tetejére csepegtetünk belőle, majd megszórjuk petrezselyemmel.


Tejszínes karfiolleves recepthez kapcsolódó receptek

Tejszínes karfiolleves

Tejszínes karfiolleves

Remek kezdés - finom levessel indul az ebéd!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés