Tejszines, őszibarackos, sajtos csirkemell recept

Tejszines, őszibarackos, sajtos csirkemell
4 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
ibi1950

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
14413

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Igazán nagyon finom, omlós, puha lett a csirkemell, és nagyon szaftos, tehát nem szárad ki. Mindenkinek ajánlom, hogy készítse el. Mi sós vízben főtt burgonyával ettük, azzal is finom, rizzsel jobban illik.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 db tanyasi csirkemell (filézett, 1/2 kg)
  • olaj
  • 2 dl tejszín
  • 1 doboz őszibarack befőtt, de friss gyümölcs is jó
  • 20 dkg tetszés szerinti, reszelhető sajt

Elkészítés

A kiolajozott jénai tepsibe belefektetem a besózott melleket, leöntöm a tejszínnel, rárakom a barackot, és mehet a sütőbe. 60 perc múlva kerül rá a reszelt sajt, és szép pirosra sütjük. Van aki csak ráolvasztja. Jó étvágyat kívánok hozzá!!


Tejszines, őszibarackos, sajtos csirkemell recepthez kapcsolódó receptek

Tejszines, őszibarackos, sajtos csirkemell

Tejszines, őszibarackos, sajtos csirkemell

Igazán nagyon finom, omlós, puha lett a csirkemell, és nagyon szaftos, tehát nem szárad ki. Mindenkinek ajánlom, hogy készítse el. Mi sós vízben főtt burgonyával ettük, azzal is finom, rizzsel jobban illik.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés