Tepsis krumpli póréhagymával recept

Tepsis krumpli póréhagymával
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

55 perc

Megnézték:
8027

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Csak ők ketten - meg a parmezán!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 db burgonya
  • 2 db póréhagyma
  • 5 dkg vaj + a sütőedénybe
  • 8 dkg reszelt parmezán
  • 2 evőkanál frissen aprított kakukkfű + 1-2 ág a tetejére
  • só, frissen őrölt bors

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A krumplit és a pórét vékony karikákra vágjuk, összekeverjük a megolvasztott vajjal, a parmezánnal és a kakukkfűvel, majd sózzuk, borsozzuk, és egy vékonyan kivajazott hőálló edénybe rendezzük.

Tetejére kakukkfűágakat helyezünk, majd alufóliával letakarva a sütőbe tesszük. A fóliát 35 perc után eltávolítjuk, és az ételt további 20 percig sütjük, míg a hozzávalók teljesen át nem sülnek.


Tepsis krumpli póréhagymával recepthez kapcsolódó receptek

Tepsis krumpli póréhagymával

Tepsis krumpli póréhagymával

Csak ők ketten - meg a parmezán!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés