Terlyaki marha recept

Terlyaki marha
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1929

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gyorskaja - annak hátrányai nélkül

4 személyre

  • 2 evőkanál szezámolaj
  • 2 evőkanál mogyoróolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 50 dkg marhahátszín
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 5 dkg bambuszrügy (tetszőleges)
  • 0.6 dl teriyaki szósz
  • 1 dl húsalaplé
  • 40 dkg babcsíra
  • 45 dkg ázsiai tészta
  • 3 szál újhagyma

Elkészítés

Egy serpenyőben felhevítjük a kétféle olajat, a fokhagymát és a csíkokra vágott húst megpirítjuk benne, majd mindkettőt kivesszük.

A visszamaradt zsiradékon átpirítjuk az apróra vágott hagymát és a bambuszrügyet (kb. 2 perc), majd visszatesszük a húst, hozzáadjuk a szószt, az alaplét és a babcsírát, és az egészet összeforraljuk.

A tésztára forrásban lévő vizet öntünk, villával szétválasztjuk a szálakat, és néhány percig állni hagyjuk. Ezután leszűrjük és összekeverjük a pirított húsos keverékkel. Tálaláskor megszórjuk a karikára vágott újhagymával.


Terlyaki marha

Terlyaki marha

Gyorskaja - annak hátrányai nélkül

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés