Töltött almás recept

Töltött almás
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
luca

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
449

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ezen a képen a töltött almás méz nélkül szerepel. (A képet nem én csináltam, tehát nem saját.)

6 személyre

  • 3 db alma
  • méz
  • dió

Elkészítés

3 darab almát félbevágunk. Kivesszük a belsejüket. (Kimagozzuk.)

A diót kivesszük a héjából, majd darabokra törjük. Arra mindig ügyeljünk, hogy a dió ne legyen fekete, mert a süti keserű lesz, de kukacos se legyen. Csak a legszebb.

Elővesszük a mézet és egy kanalat.

Betesszük a sütőbe a fébevágott almákat, 180 fokon 30 percig sütjük őket.

Ha megvan, beletesszük a diót és egy teáskanál mézet csurgatunk rá. Hagyjuk, hogy langyos legyen és utána ízlés szerint máris ehetjük.

A végén a mézre fahéjat is szórhatunk.


Töltött almás recepthez kapcsolódó receptek

Töltött almás

Töltött almás

Ezen a képen a töltött almás méz nélkül szerepel. (A képet nem én csináltam, tehát nem saját.)

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés