Töltött fasírt recept

Töltött fasírt
4 8

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
11891

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gyakran készítem így el a fasírtot, mert hidegen gyönyörűen lehet szeletelni, hidegtálakban is szépen mutat, vendégváró előételnek is jó!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 0.5 kg darált hús
  • 2 db zsemle
  • fasírt fűszerek
  • vöröshagyma apróra vágva
  • zúzott fokhagyma
  • uborka
  • bacon szalonna, annyi amennyi a fasírt
  • olaj
  • só, bors
  • fogpiszkáló a tűzéshez
  • zsemlemorzsa
  • keménysajt darabok

Elkészítés

A darált húst összedolgozzuk a fasírt fűszerekkel, majd megtöltjük, úgy, hogy egyben maradjon, prézlibe forgatjuk és baconszalonnával körbetekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük. Tepsibe rakjuk szorosan egymás mellé, pici olajjal megöntözzük (spricceljük), és megsütjük 200 fokon kb. 45 perc alatt.


Töltött fasírt recepthez kapcsolódó receptek

Töltött fasírt

Töltött fasírt

Gyakran készítem így el a fasírtot, mert hidegen gyönyörűen lehet szeletelni, hidegtálakban is szépen mutat, vendégváró előételnek is jó!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Töltött fasírt recepthez

Buzás né Erika - 2013. január 04.
finom lehet kifogom probálni de érdekelne hogy nyers uborkát vagy esetleg savanyu vagy ecetes ubit kell használni hozzá ? mert ez areceptböl nem tünik ki. válaszodat várom Erika
BANKIANI - 2011. október 28.
Kedves Ágnes! Bármivel megtöltheted, itt a képen nem látszik, de kicsi uborka darabok, illetve ugyanolyan nagyságu keménysajt darabokkal töltöttem meg. Mivel a fotón látható töltött fasirt igy, ahogy van tepsistől elvitték tőlem az egészet, ezért nem tudtam a részeket megmutatni. De ha visszanézed az Ibi1950 töltött fasirtját, akkor látod, hogy néz ki, ha kettévágom. Hasonlóan készitettem én is el. Remélem kielégitő volt a válaszom.
VégvárI Ágnes - 2011. október 28.
Nekem nagyon tetszik ez a recept,de nekem nem egyértelmű,hogy a fasírtot mivel töltöm meg. Válaszodat előre is köszönöm