Töltött gnocchi zöldspárga hollandi mártással

Töltött gnocchi zöldspárga hollandi mártással

A spárga nagyon feldobja ezt az ételt.

3 személyre

  • 50 dkg zöldspárga
  • 10 dkg vaj
  • 2 db tojássárgája
  • 3 evőkanál fehérbor
  • só, bors
  • 1 db citrom reszelt héja
  • készen kapható ricottával, és fehér szarvasgombával töltött gnocci
  • 1 teáskanál aprított zsályalevél
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

Megolvasztjuk a vajat, felforraljuk, és a keletkező habot eltávolítjuk.

Fémtálba tesszük a 2 tojássárgáját és a fehérbort. Forró vízfürdőben habosra verjük, majd lassan csorgatva beledolgozzuk a vajat. Reszelt citromhéjjal, sóval és borssal ízesítjük.

Ezután megpároljuk a spárgát. Kifőzzük a tasakon lévő utasítás szerint a töltött gnoccit. Ha kész, vajjal meglocsoljuk majd a spárgával, és a hollandi mártással tálaljuk, és aprított zsályával megszórjuk.