Töltött gnocci zöldspárga hollandi mártással. recept

Töltött gnocci zöldspárga hollandi mártással.

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
19

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A spárga nagyon feldobja ezt az ételt.
3 személyre

  • HOZZÁVALÓK:
  • 50 dkg zöldspárga
  • 10 dkg vaj
  • 2 tojás sárgája
  • 3 ek fehérbor
  • só,bors
  • 1 citrom reszelt héja
  • Készen kapható ricottával, és fehér szarvasgombával töltött gnocci
  • 1 tk aprított zsályalevél

Elkészítés

Megolvasztjuk a vajat, felforraljuk, és a keletkező habot eltávolítjuk.

Fémtálba tesszük a 2 tojássárgáját és a fehérbort. Forró vízfürdőben habosra verjük, majd lassan csorgatva beledolgozzuk a vajat. Reszelt citromhéjjal, sóval és borssal ízesítjük.

Ezután megpároljuk a spárgát. Kifőzzük a tasakon lévő utasítás szerint a töltött gnoccit. Ha kész,vajjal meglocsoljuk majd a spárgával, és a hollandi mártással tálaljuk, és aprított zsályával megszórjuk.


Töltött gnocci zöldspárga hollandi mártással.

Töltött gnocci zöldspárga hollandi mártással.

A spárga nagyon feldobja ezt az ételt.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés