Töltött gombaburger recept

Töltött gombaburger

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
1172

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Szinte megszólal - engem egyél, engem!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 db nagyobb fej gomba
  • 15 dkg kecskesajt
  • 1 ágacska kakukkfű
  • 1 db citrom
  • 1 dl majonéz
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés

A gombák tönkjét eltávolítjuk, és a megtisztított kalapjukat sütőben vagy grillsütőben megbarnítjuk.

A kecskesajtot összekeverjük a felaprított kakukkfűvel és 1 kanál citromlével, majd a gombák felébe töltjük.

A karikára vágott citromot is meggrillezzük, a kecskesajtos gombákra helyezzük őket, majd a töltetlen gombafejeket kalapként ráhelyezzük a töltöttekre.

A majonézt összekeverjük a fokhagymával és a maradék citromlével, majd a gombaburgerek tetejére kanalazzuk.


Töltött gombaburger recepthez kapcsolódó receptek

Töltött gombaburger

Töltött gombaburger

Szinte megszólal - engem egyél, engem!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés