Töltött sült paradicsom recept

Töltött sült paradicsom
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
ibi1950

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1737

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A paradicsom dömpinget kihasználni, ajánlom ezt a receptet a paradicsom imádóinak. Nagyon jó élettani hatásáról lehet olvasni, a paradicsomnak. Használjuk ki, minél többféle módon.

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 db paradicsom (szép érett, de nem puha)
  • 4 szelet vadász szalámi
  • 4 db tojás
  • só, bors
  • szeletelt sajt

Elkészítés

A megmosott paradicsom "kalapját" levágjuk, és kikaparjuk a belsejét, csak a húsát hagyjuk meg. A szalámi karikának bevágok egy sugarat, és így könnyen bele tehetem a paradicsomba, majd beleütök egy tojást.

Alufóliából "fészket" csinálok, ebbe ültetem bele a megtöltött paradicsomot, sózom, borsozom, ha elég nagy a paradicsomom, akkor egy kis tejszínt teszek rá, de ez el is maradhat. Befedem egy szelet sajttal, vagy sajtszeleteket állítok bele, és egy tűzálló edényben a sütőben megsütöm. Kb. 10-15 perc. Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Amennyiben sikerül nagyobb paradicsomokat beszerezni, úgy még egy kis tejszín is kerülhet bele. Sőt tovább variálható, egy kis lila hagyma karikával. Mindenkinek fantáziája, és ízlése szerint.

A megmosott paradicsom "kalapját" levágjuk, és kikaparjuk a belsejét, csak a húsát hagyjuk meg. A szalámi karikának bevágok egy sugarat, és így könnyen bele tehetem a paradicsomba, majd beleütök egy tojást. Alufóliából "fészket" csinálok, ebbe ültetem bele a megtöltött paradicsomot, sózom, borsozom, ha elég nagy a paradicsomom, akkor egy kis tejszínt teszek rá, de ez el is maradhat. Befedem egy szelet sajttal, vagy sajtszeleteket állítok bele, és egy tűzálló edényben a sütőben megsütöm. Kb. 10-15 perc. Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Töltött sült paradicsom recepthez kapcsolódó receptek

Töltött sült paradicsom

Töltött sült paradicsom

A paradicsom dömpinget kihasználni, ajánlom ezt a receptet a paradicsom imádóinak. Nagyon jó élettani hatásáról lehet olvasni, a paradicsomnak. Használjuk ki, minél többféle…

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés