Tonhal ananásszal és kesudióval recept

Tonhal ananásszal és kesudióval

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
molnarbela55

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
687

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A tonhal ananásszal és kesudióval nagyon finom előétel. Garantáltan elfogy, amíg a főétel elkészül.

4 személyre

  • 320 g tonhal konzerv
  • 2 db 567 g-os körszeletes ananászkonzerv
  • 80 g pörkölt, sós kesudió

Elkészítés

A konzervek levét leöntjük. Az ananászszeleteket a tányérokon a megfelelő formára rakjuk. A halat ráhalmozzuk, végül pedig a kesudióval díszítjük.


Tonhal ananásszal és kesudióval recepthez kapcsolódó receptek

Tonhal ananásszal és kesudióval

Tonhal ananásszal és kesudióval

A tonhal ananásszal és kesudióval nagyon finom előétel. Garantáltan elfogy, amíg a főétel elkészül.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés