Tonhalas melegszendvics recept

Tonhalas melegszendvics
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
1279

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


2 személyre

  • 17 dkg olajos konzervtonhal
  • 0.25 db kaliforniai paprika
  • 2 db újhagyma
  • 1 kiskanál frissen aprított kakukkfű
  • 2 kiskanál kapribogyó
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 csipet csilipehely
  • 0.5 db citrom leve
  • 4 szelet cibatta vagy hasonló kenyér
  • olívaolaj
  • 2 szelet sajt ízlés szerinti

Elkészítés

A sütőt grillfokozatra állítjuk. A tonhalról félig leöntjük az olajat, majd összekeverjük az apró kockára vágott paprikával és újhagymával, a kakukkfűvel, az apróra vágott kapribogyóval, a majonézzel, a csilipehellyel és a citromlével.

A kenyerek egyik oldalát megkenjük olívaolajjal, és egy tepsiben megpirítjuk. Kettőre 1-1-szelet sajtot fektetünk, és 2 percre a grill alá tesszük, hogy a sajt megolvadjon.

A másik két kenyérre tonhalkrémet kenünk, óvatosan beborítjuk a sajtos kenyerekkel, és azonnal tálaljuk.


Tonhalas melegszendvics recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés