Tonhalas melegszendvics

Tonhalas melegszendvics
2 személyre

  • 17 dkg olajos konzervtonhal
  • 0.25 db kaliforniai paprika
  • 2 db újhagyma
  • 1 kiskanál frissen aprított kakukkfű
  • 2 kiskanál kapribogyó
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 csipet csilipehely
  • 0.5 db citrom leve
  • 4 szelet cibatta vagy hasonló kenyér
  • olívaolaj
  • 2 szelet sajt ízlés szerinti
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A sütőt grillfokozatra állítjuk. A tonhalról félig leöntjük az olajat, majd összekeverjük az apró kockára vágott paprikával és újhagymával, a kakukkfűvel, az apróra vágott kapribogyóval, a majonézzel, a csilipehellyel és a citromlével.

A kenyerek egyik oldalát megkenjük olívaolajjal, és egy tepsiben megpirítjuk. Kettőre 1-1-szelet sajtot fektetünk, és 2 percre a grill alá tesszük, hogy a sajt megolvadjon.

A másik két kenyérre tonhalkrémet kenünk, óvatosan beborítjuk a sajtos kenyerekkel, és azonnal tálaljuk.