Tonhalas tészta kapribogyóval recept
Beküldő: Némethné Zsuzsa Nehézség: Elkészítési idő: 40 perc
Megnézték: |
Nagyon egészséges tésztaételeket készíthetünk, hiszen az olasz konyha kínálja a sokféle finomságot. Én ezért kedvelem, meg gyorsan el is készül.
- 1 db tonhal konzerv
- 1 fej hagyma
- 2 nagy gerezd fokhagyma
- 1 db chilipaprika
- só
- bors
- 2 evőkanál nagyobb (száras) kapribogyó
- 1 csokor petrezselyem
- 25 dkg taglietelle olasz tészta
Elkészítés
A tonhal konzervről leszűrt olajban megpároljuk a felkockázott hagymát. Hozzáadjuk a tonhalat, a sót, a borsot, az apróra vágott vagy préselt fokhagymát és a chilit, pár percig kevergetjük, majd a végén hozzáadjuk a friss, felaprított petrezselymet, és felkarikázott kapribogyót.
Kifőtt olasz tésztával összekeverjük és tálaljuk.
Tonhalas tészta kapribogyóval recepthez kapcsolódó receptek
Tonhalas tészta kapribogyóval
Nagyon egészséges tésztaételeket készíthetünk, hiszen az olasz konyha kínálja a sokféle finomságot. Én ezért kedvelem, meg gyorsan el is készül.