Tonhalas tészta kapribogyóval

Tonhalas tészta kapribogyóval

Nagyon egészséges tésztaételeket készíthetünk, hiszen az olasz konyha kínálja a sokféle finomságot. Én ezért kedvelem, meg gyorsan el is készül.

4 személyre

  • 1 db tonhal konzerv
  • 1 fej hagyma
  • 2 nagy gerezd fokhagyma
  • 1 db chilipaprika
  • bors
  • 2 evőkanál nagyobb (száras) kapribogyó
  • 1 csokor petrezselyem
  • 25 dkg taglietelle olasz tészta
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A tonhal konzervről leszűrt olajban megpároljuk a felkockázott hagymát. Hozzáadjuk a tonhalat, a sót, a borsot, az apróra vágott vagy préselt fokhagymát és a chilit, pár percig kevergetjük, majd a végén hozzáadjuk a friss, felaprított petrezselymet, és felkarikázott kapribogyót.

Kifőtt olasz tésztával összekeverjük és tálaljuk.