Tonhalgombócos spagetti recept

Tonhalgombócos spagetti
1.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1464

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Tonhalgombócos spagetti recept zöldfűszerekkel

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 40 dkg spagetti
  • 37 dkg konzervtonhal (2x18.5 dkg)
  • 7 dkg zsemlemorzsa
  • 1 evőkanál frissen aprított kapor
  • 1 evőkanál frissen aprított snidling
  • 4 dkg fenyőmag
  • 1 evőkanál reszelt citromhéj
  • 1 db tojás
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 3 evőkanál zöld pesto (bolti)
  • 1.8 dl tejszín
  • reszelt parmezán a tálaláshoz

Elkészítés

A tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük, és melegen tartjuk.

A tonhalat botmixerrel összedolgozzuk a zsemlemorzsával, a kaporral, a snidlinggel, a fenyőmaggal, a citromhéjjal és az enyhén felvert tojással, majd egy kanál segítségével gombócokat készítünk belőle.

A gombócokat forró olajban 2-3 perc alatt körbepirítjuk, majd hozzáadjuk a pestót, a tejszínt és a tésztát, és óvatosan összeforgatjuk. Parmezánnal megszórva tálaljuk.


Tonhalgombócos spagetti recepthez kapcsolódó receptek

Tonhalgombócos spagetti

Tonhalgombócos spagetti

Tonhalgombócos spagetti recept zöldfűszerekkel

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés