Tonhalsaláta recept

Tonhalsaláta

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
1696

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ha nincs halászhajója, megteszi a konzerv is!

4 személyre

  • 0.5 db kaliforniai paprika
  • 5 evőkanál majonéz
  • 2 evőkanál citromlé
  • 2 db tonhalkonzerv
  • 12 db fekete olajbogyó
  • 0.25 db zeller
  • 0.25 db vöröshagyma
  • só, bors

Elkészítés

A paprika héját nyílt lángon megpörköljük, majd néhány percre nejlonzacskóba tesszük, és a zacskó száját összezárjuk. A zacskóból kivéve a héját lehúzzuk, és a paprikát apróra vágjuk.

A majonézt elkeverjük a citromlével. A tonhalat alaposan lecsepegtetjük, majd összekeverjük a paprikával, az olajbogyóval, a lereszelt zellerrel, az apróra vágott hagymával és a majonézzel. Sózzuk, borsozzuk, és 2-3 órára hűtőbe tesszük.


Tonhalsaláta

Tonhalsaláta

Ha nincs halászhajója, megteszi a konzerv is!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés