Tonkababos mascarponés kehely recept

Tonkababos mascarponés kehely

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
1499

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Parfüm a sütiben

2 személyre

  • 12 dkg amaretti keksz
  • 20 dkg mascarpone
  • 2.5 dl hideg tejszín
  • 8 dkg porcukor
  • tonkabab

Elkészítés

A kekszekkel kibéleljük a tálalásra szánt poharak alját.

A mascarponét és a tejszínt a porcukorral egy tálban gépi habverővel alacsony fokozaton elkeverjük. A tonkababot belereszeljük, és a habverővel tovább habosítjuk.

Ezután a poharakban lévő kekszek tetejére kanalazzuk, majd a tetejét is kekszekkel díszítjük.


Tonkababos mascarponés kehely

Tonkababos mascarponés kehely

Parfüm a sütiben

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés