Tordai lacipecsenye recept

Tordai lacipecsenye

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Gasztrokalauz Herr Ludwig

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
4573

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 5 szelet bőrös sertéskaraj
  • 10 dkg zsír
  • só, bors ízlés szerint
  • liszt, pirospaprika
  • sült burgonya (fejenként 8-10 dkg sütve)
  • házi savanyúság: zöld paradicsom, káposztával töltött paprika, ecetes almapaprika, stb.

Elkészítés

A karajszeleteket klopfold egy kicsit ki, a bőrös-szalonnás részét vagdosd be. A hússzeleteket sózd, borsozd, mártsd mind a két oldalát lisztbe. Bő, forró zsírban vagy olajban süsd meg. Tálaláskor hintsd meg pirospaprikával.

Sült burgonyával és házi savanyúsággal tálald.


Tordai lacipecsenye recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés