Tripla élvezet recept

Tripla élvezet
5 6

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Borsi Józsefné Gángó Erika

Nehézség:

Elkészítési idő:

120 perc

Megnézték:
3606

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A tésztához

  • 3 db tojás
  • 3 kanál cukor
  • 4 kanál liszt
  • 0.5 dl olaj
  • 2 kanál kakaópor
  • 1 csomag sütőpor

A krémhez

  • 3 csomag vaníliás pudingpor
  • 2 kanál kakaópor
  • 7.5 dl dl tej
  • 25 dkg margarin
  • 4 kanál cukor
  • 20 dkg porcukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 2 dl habtejszín
  • 1 csomag háztartási keksz
  • kevés rumaroma
  • 2 dl presszó kávé

Elkészítés

A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk egy 30x22-es tepsiben. Ha kisült, hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a krémet: a pudingot a vaníliás cukorral, a 4 kanál cukorral a tejben felfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral kikeverjük, összedolgozzuk a kihűlt pudinggal és elfelezzük - az egyik felébe belekeverjük a kakaóport.

Összeállítjuk a süteményt: a piskótára kerül a vaníliás krém, arra a rumos kávéba mártogatott keksz, a csokoládés puding, majd a felvert tejszín. A tetejére csokoládét csorgathatunk, megszórhatjuk csokireszelékkel vagy akár kakaóport is szitálhatunk rá. Pár órára hűtőbe tesszük!


Tripla élvezet recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés