Tűzdelt csirkecombok parázson sütve recept

Tűzdelt csirkecombok parázson sütve
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
kuksika

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1416

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Grillezett csirkecombok füstölt szalonnával

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 db csirkecomb
  • 12 dkg füstölt szalonna
  • 3 g törött bors
  • 1.5 dl olaj
  • 5 dkg mustár
  • 1 dkg pirospaprika

Elkészítés

A csirkecombokat a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával gazdagon megtűzdeljük. Megsózzuk és őrölt borssal meghintjük. Az olajban elkeverjük a mustárt, pirospaprikát, majd a tűzdelt csirkecombokat beletéve, kb. 5-6 órát pácoljuk.

Ezután a négy kiterített fólialapra fektetjük úgy, hogy a húsok bőven olajosak legyenek. Szorosan a fóliába csomagoljuk, és a parázsra téve kb. 15-20 percet sütjük. Idénysalátát vagy kovászos uborkát kínálunk mellé.


Tűzdelt csirkecombok parázson sütve recepthez kapcsolódó receptek

Tűzdelt csirkecombok parázson sütve

Tűzdelt csirkecombok parázson sütve

Grillezett csirkecombok füstölt szalonnával

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés