Vadas marhahús. recept

Vadas marhahús.
0.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

90 perc

Megnézték:
1616

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A családom kedvenc étele,ahogy én készítem.,de több félét szoktam,ebből az egyik íme:

Elkészítés

24 órára bepácoljuk a húst a leírtakkal,és másnap feltesszük a tűzre csontlével főzni egészben.Hozzáadjuk a megtisztított zödségeket,amit kell felaprítunk.A húst kb 2 órát főzzük, illetve pároljuk,lassan.Ha megpuhult, a babért kidobjuk.A húst kivesszük a lábasból, és letakarva félretesszük.A zöldséges húslevest turmixoljuk.Másik edényben barnacukrot kevés olajon világosra karamellizáljuk, és erre öntjük a mártást.Simára keverjük el, hogy szétolvadjon a cukor, és ízesítjük citromlével,majd a tejfölt elkeverjük 2 -3 ek étkezési keményítővel, és besűrítjük vele a vadas mártásunkat.megkóstoljuk,de ne ellensúlyozza egyik íz a másikat.A húst vékonyan felszeleteljük, és sós vízben főtt spagettivel tálaljuk,merjük rá a mártást.Jó étvágyat.


Vadas marhahús.

Vadas marhahús.

A családom kedvenc étele,ahogy én készítem.,de több félét szoktam,ebből az egyik íme:

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Vadas marhahús. recepthez

thumb
Némethné Zsuzsa - 2013. március 31.
Hozzávalók, a pácoláshoz:60 dkg marha fehér pecsenye, 2 -3 db babérlevél, 1 db vöröshagyma,1 ek mustár,őrölt bors, 1 citrom tisztított hámozott héja,3 ek olivaolaj.Az elkészítéséhez:A főzéshez a pácolt hús, 3 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa,6 dl húslé.Kell még a szószhoz 3 ek barnacukor,2 dl tejföl, és citromlé,1-2 ek étkezési keményítő a sűrítéshez,1 kk mustár.
thumb
Némethné Zsuzsa - 2013. március 08.
Kedves Recept varázs!Már megint ugyanaz a hiba, kérlek korigáljátok,nem értem miért csinálja ezt a gép.Először semmit nem mutatott,most megint kétszer jelenik meg hozzávalók nélkül.