Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé recept

Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé
4.5 9

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

15 perc

Megnézték:
26380

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon finom halétel (vietnámi). Pikk-pakk kész van. Jó fűszerezés, forró vajban átsütés, és omlik szét a szánkban. Ja és még egy, nincs halszaga a lakásunknak, szálkamentes, omlós halfajta, még annak is ajánlom, aki irtózik a halevéstől.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 kg pangasius filé fagyasztott
  • halfűszerkeverék
  • 5 dkg vaj
  • só, bors
  • 0.5 db citrom leve

Elkészítés

A kicsit felengedett halszeleteket befűszerezzük, sózzuk és a forró vajban megpároljuk. Pár perc alatt kész! Most franciasalátával tálaltam, de ettük már krokettel, hasábburgonyával is. Nagyon finom, könnyű étel, akár vacsorára is.


Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé recepthez kapcsolódó receptek

Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé

Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé

Nagyon finom halétel (vietnámi). Pikk-pakk kész van. Jó fűszerezés, forró vajban átsütés, és omlik szét a szánkban. Ja és még egy, nincs halszaga a lakásunknak, szálkamentes, omlós halfajta, még annak is ajánlom, aki irtózik a halevéstől.…

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé recepthez

Magdus - 2011. november 17.
Nagyon guszta! Megcsinálom karácsonykor, egyszerü gyors étel. Mi a halat nem szeretjük, de most próbát teszek, hát ha sikerül megszeretni, mivel nincs szaga, sem szálkája. Szeretnék olyan egyszerü recepteket, ami pár perc alatt kész van, nem is drága hozzávalókból és mégis finom. Némelyik recept hosszú sorokban leirja az elkészitést, mire elolvasom, elfelejtem az elejét. Az sem mindegy a mai áraknál mi mennyibe kerül, megéri e megcsinálni, a képek is látványosak, étvágyat serkentenek, de ha látom az edényen a tegnapi maradékot, az nem tetszik, főleg ha kivülről virit a ráégett ételmaradék. Aki fényképet készit erre nagyon kell, hogy ügyeljen, mert lecsökkentheti a recept értékét ez a látvány, hiába gondolja, hogy az finom, amit elkészitett.