Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé recept
Beküldő: bankiani Nehézség: Elkészítési idő: 15 perc
Megnézték: |
Nagyon finom halétel (vietnámi). Pikk-pakk kész van. Jó fűszerezés, forró vajban átsütés, és omlik szét a szánkban. Ja és még egy, nincs halszaga a lakásunknak, szálkamentes, omlós halfajta, még annak is ajánlom, aki irtózik a halevéstől.
A recept hozzávalói ( személyre)
- 1 kg pangasius filé fagyasztott
- halfűszerkeverék
- 5 dkg vaj
- só, bors
- 0.5 db citrom leve
Elkészítés
A kicsit felengedett halszeleteket befűszerezzük, sózzuk és a forró vajban megpároljuk. Pár perc alatt kész! Most franciasalátával tálaltam, de ettük már krokettel, hasábburgonyával is. Nagyon finom, könnyű étel, akár vacsorára is.
Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé recepthez kapcsolódó receptek
Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé
Nagyon finom halétel (vietnámi). Pikk-pakk kész van. Jó fűszerezés, forró vajban átsütés, és omlik szét a szánkban. Ja és még egy, nincs halszaga a lakásunknak, szálkamentes, omlós halfajta, még annak is ajánlom, aki irtózik a halevéstől.…
Hozzászólások a(z) Vajban sült pangasius (cápaharcsa) filé recepthez
Magdus - 2011. november 17.