Virslis krumplisaláta recept

Virslis krumplisaláta
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Andi

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
2858

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Remek köret sültekhez, de önálló ételként is megállja a helyét. Azonnal fogyasztható, de ha még pár órát vagy egy egész éjszakát pihen a hűtőben, az ízek nagyon jól összeérnek.

3 személyre

  • 8 közepes szem krumpli
  • 4 db nagyobb tojás
  • 1 db közepes fej lila hagyma
  • 1 db közepes fej vöröshagyma
  • 4 szál virsli
  • 4 dl tejföl
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 nagy csipet só
  • 1 csipet őrölt bors

Elkészítés

A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymákat apró kockára, a krumplit kisebb kockára vágjuk, majd utóbbit sós vízben megfőzzük.

A tojásokat keményre főzzük, héjukat lehúzzuk, majd apróra vágjuk. A virsliket is megfőzzük, vékonyra karikázzuk.

Amíg a virsli, tojás és a krumpli is kihűl, összeállítjuk a majonézes krémet. A tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral és ízesítjük a sóval, borssal. Hozzáadjuk a lila hagymát, a tojásokat, a virsliket, majd a krumplival is összeforgatjuk.


Virslis krumplisaláta recepthez kapcsolódó receptek

Virslis krumplisaláta

Virslis krumplisaláta

Remek köret sültekhez, de önálló ételként is megállja a helyét. Azonnal fogyasztható, de ha még pár órát vagy egy egész éjszakát pihen a hűtőben, az ízek nagyon jól összeérnek.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés