Virslis pikáns töltött csirke recept

Virslis pikáns töltött csirke
4 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
mozsolics tiborné

Nehézség:

Elkészítési idő:

90 perc

Megnézték:
1351

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A csirke kívül-belül alaposan megmossuk, szárazra töröljük. Sóval és borssal ízesítjük. A kenyeret kockákra vágjuk. A paprikát megmossuk, kockákra vágjuk. A zellert meghámozzuk és a virslit is vékony szeletekre/karikákra vágjuk. A rozmaringot , petrezselymet megmossuk, és száruk nélkül összevágjuk. A kenyérkockákat forró olajban kissé megpirítjuk, kivesszük. A zöldséget az olajban megpároljuk majd hozzáadjuk a kukoricát és a virslit és a húslevest. Fedő nélkül közepes lángon 5 percig pároljuk sóval borssal izésítjük, hozzáadjuk a kenyeret és fűszereket. A sütő 200 fokra bemelegítjük. A kissé kihűlt zöldség , virsli keveréket a csirkébe töltjük. A nyílást fogvájóval összetűzzük. Megkenjük a csirkét vajjal. Mellrészével felfelé tepsibe tesszük, és a sütőbe kb 40 percig sütjük. Megfordítjuk és további 40percig sütjük. Közben többször meglocsoljuk levével.!!


Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Virslis pikáns töltött csirke recepthez

thumb
Receptvarázs - 2014. augusztus 18.
Kedves Mozsolics Tiborné! A receptnél lemaradtak a hozzávalók, meg tudná nekünk írni? Köszönettel, a receptvarázs csapata