Virslisaláta recept

Virslisaláta
4.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
2211

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


6 személyre

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db lila hagyma
  • 1 kiskanál oregánó
  • 40 dkg virsli
  • 1 db sárga kaliforniai paprika
  • 1 db zöld kaliforniai paprika
  • 40 dkg konzervvajbab
  • 2 doboz konzerv darabolt paradicsom (2 x 40 dkg)
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 10 dkg reszelt sajt

Elkészítés

Az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, a nagyobb darabokra vágott hagymát, az oregánót és a felkarikázott virslit, és addig pároljuk, míg a hagyma meg nem puhul.

Hozzáadjuk a felvágott paprikát, a lecsepegtetett vajbabot, a paradicsomot és a paradicsompürét, és fedő alatt 20 percig főzzük. A tűzről levéve megszórjuk a sajttal, és hagyjuk egy kicsit a tetejére olvadni. Kenyérrel tálaljuk.


Virslisaláta recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés