Virslisaláta recept
Beküldő: Receptvarázs Nehézség: Elkészítési idő: 40 perc
Megnézték: |
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db lila hagyma
- 1 kiskanál oregánó
- 40 dkg virsli
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 db zöld kaliforniai paprika
- 40 dkg konzervvajbab
- 2 doboz konzerv darabolt paradicsom (2 x 40 dkg)
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítés
Az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, a nagyobb darabokra vágott hagymát, az oregánót és a felkarikázott virslit, és addig pároljuk, míg a hagyma meg nem puhul.
Hozzáadjuk a felvágott paprikát, a lecsepegtetett vajbabot, a paradicsomot és a paradicsompürét, és fedő alatt 20 percig főzzük. A tűzről levéve megszórjuk a sajttal, és hagyjuk egy kicsit a tetejére olvadni. Kenyérrel tálaljuk.