Vörös és zöld gazpacho recept

Vörös és zöld gazpacho
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1158

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Leves, mint egy leves - üdítő, mint egy saláta. Főzés nélkül készül ez a tartalmas leves, csak hagyjunk időt, hogy az ízek összeérjenek!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 50 dkg paradicsom, kockára vágva
  • 4 dl paradicsomlé
  • 10 dkg tomatillo, kockára vágva
  • 10 dkg kígyóuborka, kockára vágva
  • 1 darab jalapeńo paprika, apróra vágva
  • 2 evőkanál újhagyma, apróra vágva
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 evőkanál frissen aprított koriander
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál lime-lé
  • 0.25 kiskanál só
  • 1 db avokádó, kockára vágva
  • lime-gerezdek

Elkészítés

Az avokádó és a lime-gerezdek kivételével összekeverjük a hozzávalókat, és letakarva 2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor az avokádóval és a lime-gerezdekkel díszítjük.


Vörös és zöld gazpacho recepthez kapcsolódó receptek

Vörös és zöld gazpacho

Vörös és zöld gazpacho

Leves, mint egy leves - üdítő, mint egy saláta. Főzés nélkül készül ez a tartalmas leves, csak hagyjunk időt, hogy az ízek összeérjenek!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés