Vörösboros datolyaszósz recept

Vörösboros datolyaszósz
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1596

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Megfőzve- KÉRJ, AMIT AKARSZ, DRÁGÁM!

4 személyre

  • 4 dl csirkealaplé
  • 2.5 dl vörösbor
  • 3 evőkanál balzsamecet
  • 20 dkg datolya

Elkészítés

Az alaplét a borral és a balzsamecettel kétharmadára visszaforraljuk.

Közben a kimagozott datolyát 5 percre forrásban lévő vízbe tesszük, majd kivesszük és alaposan lecsöpögtetjük.

Hozzáadjuk a vörösboros szószhoz, és 3-5 percig forraljuk. Tálalásig melegen tartjuk. Húsokhoz kitűnő.


Vörösboros datolyaszósz

Vörösboros datolyaszósz

Megfőzve- KÉRJ, AMIT AKARSZ, DRÁGÁM!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés