Wendy’s chili con carne recept

Wendy’s chili con carne

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

90 perc

Megnézték:
2755

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Kicsit félünk, mert rájöttünk pár amerikai étel autentikus receptjére. Márpedig ezek hangsúlyozottan titkosak. Legjobb esetben páncélszekrény-feltöréssel vádolhatnak minket, legrosszabb esetben jön a hadüzenet. Pedig egyszerűen csak ráéreztünk ezekre az ízekre. Vagy mégsem? Ez maradjon a mi titkunk!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 50 dkg darált marhahús
  • olaj a sütéshez
  • 10 dl paradicsomszósz
  • 20 dkg vörösbab-konzerv (lével együtt)
  • 1 fej apróra vágott vöröshagyma
  • 2 db apróra vágott csilipaprika
  • 1 szál apróra vágott zellerszár
  • 3 szem apróra vágott paradicsom
  • 2 kiskanál római kömény
  • 3 evőkanál pirospaprika
  • 1.5 kiskanál bors
  • 2 kiskanál só
  • 4.5 dl víz

Elkészítés

A marhahúst nagyon kevés olajon megpirítjuk, majd belekeverjük a többi hozzávalót, összeforraljuk, és kis lángon, 15 percenként megkeverve, legalább 1 órán át főzzük. Forrón, ízlés szerint extra csilivel vagy Cayenne-borssal ízesítve tálaljuk.


Wendy’s chili con carne

Wendy’s chili con carne

Kicsit félünk, mert rájöttünk pár amerikai étel autentikus receptjére. Márpedig ezek hangsúlyozottan titkosak. Legjobb esetben páncélszekrény-feltöréssel vádolhatnak minket, legrosszabb esetben jön a hadüzenet. Pedig egyszerűen csak ráéreztünk…

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés