Zellercsíkok köményes-csilis sóval recept

Zellercsíkok köményes-csilis sóval
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
1094

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gellert kapott - mégpedig köményes-csiliset!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 db szárított csili
  • 1 evőkanál édesköménymag
  • 2 kiskanál nagy szemű só
  • 1 db zeller
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

A csilit, a köménymagot és a sót egy serpenyőben magas lángon egy-két percig hevítjük (amíg illatozni nem kezd), majd a tűzről levéve mozsárban enyhén összezúzzuk.

A zellert meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, és bő forró olajban aranysárgára sütjük, majd lecsepegtetjük. Konyhai papírtörlővel áttörölgetjük, megszórjuk a fűszeres sóval, és azonnal tálaljuk.


Zellercsíkok köményes-csilis sóval

Zellercsíkok köményes-csilis sóval

Gellert kapott - mégpedig köményes-csiliset!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés