Zöldbab leves recept

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Tóth Ádám

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
1108

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


12 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

Hozzávalók

  • 2 kg zöldbab
  • 2 ek kapor
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 0.5 fej hagyma

Elkészítés

2 kg zöldbabhoz annyi vizet öntünk, hogy három ujjnyi víz legyen a tetején, majd ezt folyamatosan pótóljuk. Ezuután beletesszük a sót és a borsot. Egy kanálnyi zsírhoz 2 evőkanál lisztet keverünk, majd megpirítjuk. Ha elkészült, megsózzuk. Arra vigyázzunk, hogy ne legyen csomós! Tegyünk hozzá pirospaprikát, és főzzük kb. 10 percen át.

Jó étvágyat kívánok!


További Szezon kategóriák

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés