Zöldborsóleves galuskával recept
Beküldő: bankiani Nehézség: Elkészítési idő: 30 perc
Megnézték: |
klasszikus zöldborsó leves recept.
A recept hozzávalói ( személyre)
- 30 dkg mélyhütött zöldborsó
- 1 szál sárgarépa karikára vágva
- 1 db húsleveskocka
- só
- petrezselyemlevél
- olaj
- liszt
- 1 evőkanál pirospaprika
A galuskához:
- 1 db tojás
- liszt
- víz
- só
Elkészítés
A zöldségeket az olajon megpároljuk, kevés liszttel megszórjuk, beletesszük a zöldborsót, a fűszereket, a sót, a húsleveskockát, az összekötött petrezselyemlevelet, felöntjük vizzel, és megfőzzük. Ha kész galuskákat szaggatunk bele.
Zöldborsóleves galuskával recepthez kapcsolódó receptek
Zöldborsóleves galuskával
klasszikus zöldborsó leves recept.
Hozzászólások a(z) Zöldborsóleves galuskával recepthez
Némethné Zsuzsa - 2013. február 16.