Zöldborsós-mascarponés tészta recept

Zöldborsós-mascarponés tészta

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Gizi

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
269

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gyorsan elkészíthető és nagyon finom.

2 személyre

  • 20 dkg tészta
  • 15 dkg zöldborsó (fagyasztott)
  • 15 dkg mascarpone
  • őrölt bors
  • 2 evőkanál tészta főzővizéből

Elkészítés

A forrásba lévő, enyhén sós vízbe először beletenni a fagyasztott zöldborsót, majd megvárni hogy újra felforrjon a víz.

Amikor újra forr, hozzáadni a tésztát és ízlés szerint puhára főzni. Ezután leszűrni, majd a zöldborsós-tésztát vissza önteni az edénybe. Végül rákanalazni a mascarponét, sózni, megszórni őrölt borssal, hozzáadni a 2 ek főzővizet, és alaposan összekeverni.

Az alaposan összekevert tésztát tányérokra szedni, és rögtön tálalni.


Zöldborsós-mascarponés tészta recepthez kapcsolódó receptek

Zöldborsós-mascarponés tészta

Zöldborsós-mascarponés tészta

Gyorsan elkészíthető és nagyon finom.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés