Zöldséges-csirkemelles polentalepény recept

Zöldséges-csirkemelles polentalepény
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
A konyha világa

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
2287

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Önállóan, egytálételnek is megfelel.

4 személyre

  • 22 dkg kukoricadara
  • 5 dkg vaj
  • só, bors ízlés szerint
  • 1 db vöröshagyma
  • 30 dkg csirkemell
  • 3 db kaliforniai paprika-piros-sárga-zöld
  • 5 db koktél paradicsom
  • 30 dkg gomba
  • 2 evőkanál olaj
  • só, bors, kakukkfű ízlés szerint

Elkészítés

A kukoricadarát kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben, közepes hőforráson, folyamatos keverés mellett puhára főztem, krémesre kevertem a vajjal, hozzáadtam a borsot.

Az olajon megfonnyasztottam a hagymát, majd az apróra vágott csirke mellet átsütöttem, hozzákerültek a felaprított zöldségek. Fűszereztem, összesütöttem.

A meleg polentát sütőformába terítettem, ráhalmoztam a zöldségeket, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sül.


Zöldséges-csirkemelles polentalepény recepthez kapcsolódó receptek

Zöldséges-csirkemelles polentalepény

Zöldséges-csirkemelles polentalepény

Önállóan, egytálételnek is megfelel.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés