Zöldséges melegszendvics

Zöldséges melegszendvics
4 személyre

  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • 0.25 kiskanál só
  • 1 csipet fekete bors
  • 4 db barna csiperkegomba
  • 1 kis köteg spárga
  • 1 db nagy piros húsú paprika
  • 4 szelet olasz cipó
  • 8 dkg kecskesajt
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

Előmelegítjük a grillsütőt.

A spárgát megtisztítjuk és félbevágjuk, a paprikát szintén elfelezzük, és kicsumázzuk, a gombák tönkjét eltávolítjuk. Egy kis tálban összekeverjük az olívaolajat, a balzsamecetet, a sót meg a borsot, azután megkenjük vele a zöldségeket.

A grillrácsot a hőforrástól 10 cm-re helyezzük el, és puhára sütjük rajta a zöldségeket a spárgát és a paprikát kb. 10 percig, a gombát 2 perccel tovább pirítjuk. Amikor a paprika eléggé kihűlt, lehúzzuk a héját és felszeleteljük.

A sütőt kikapcsoljuk, és a kenyérszeleteket a rostélyra tesszük 2 percre, hogy átmelegedjenek.

A kenyereket megkenjük a kecskesajttal, rájuk tesszük a gombát, majd a paprikát és a spárgát. Melegen tálaljuk.